Ronaldo var blek i sin 500:e match

Ronaldo glänste till ibland. Med ett ryck, ett skott eller passning. Portugisen var dock hårt påpassad i sin 500:e tävlingsmatch och fick inte göra sitt 250:e mål. Men 244 mål på 500 matcher är inte fy skam det heller och ja, även om det inte var tydligt idag så håller jag med min bror: Han är en av världens mest komplette anfallare.

Real Madrid imponerade inte. Det måste ha varit den röda uniformen som inte alls kändes rätt. Och efter Marcelos utvisning var faktiskt Malmöbekanta D. Zagreb rätt nära att peta in ett mål i slutminuterna. Med tanke på gårdagens sena mål på Nou Camp höll jag mig vaken matchen ut den här gången och jag tror att Mou drog en lättnadens på läktaren när domaren väl blåste av eländet.

Jag hade velat ha åtminstone tre tv-skärmar på samtidigt idag, men det gick ju inte. Fick nöja mig med Real Madrid mot D. Zagreb, men jag saknade mina kommentatorer från igår. Idag var tydligen basiska som gällde och jag förstod mer eller mindre bara ett ord, som upprepades om och om igen: Ondo = bra. Frågan är dock vad det egentligen var som var så bra …

Trabzonspor verkar vara ett namn att lägga på minnet efter att ha tagit tre poäng från Inter. Annars räddade världens äldste Ryan Giggs en poäng till Manchester United. Jag såg inte matchen, men såg målet alldeles nyss: Ett mäktigt skott rakt upp i krysset. Och ja, gammal är äldst.

Grupp A verkar bli den hetaste gruppen: Bayern München, Manchester City, Villarreal och Napoli. Det är där det händer!

Min fot gick i paj när jag sprang i går och jag fick se dagens eminenta vågor från stranden. Illa illa. Hoppas på förbättring till i morgon, då jag ska försöka klämma in surf, pintxos och copas. Tre saker som är helt förträffligt bra i San Sebastián.

Lämna en kommentar