Jag fick åka X2000, så himla typiskt

Kom nyss tillbaka hem till Falun och för ovanlighetens skull snöar det. Tyvärr blev inte tågresan riktigt som jag hade tänkt mig. Jag var verkligen verkligen tvungen att skriva reportaget om Johan Olsson och tänkte att det var en bra plan att göra det (och lite annat smått och gott) på tåget. Tyvärr var det ett X2000 istället för ett intercity-tåg och jag mådde sjukt illa.

Det var så typiskt eftersom jag hade skitbra underlag till reportaget och verkligen visste vad jag ville skriva. Skrev en eller två meningar och kom på en jättebra tredje, men var då tvungen att ta en paus och titta ut genom fönstret för att inte vara tvungen att spy.

Det hela blev ju inte bättra av att jag tryckt i mig en hel påse med torkad filippinsk mango på eftermiddagen. Så typiskt.

Började skriva vid varje stopp och lyckades väl skriva ett stycke vid varje stopp ungefär, sedan samma visa. Tyvärr var det ett snabb-snabbtåg som bara stannade i Arlanda, Uppsala och sedan i Borlänge. När vi åkt någon minut från Borlänge fick jag äntligen ihop avslutningen och det kändes skönt. Ett av de jobbigaste reportagen någonsin att skriva som trots allt blev väldigt bra. Det var dock inte alls min förtjänst utan helt och hållet Johans, som sagt den ena bra saken efter den andra. Tacksamt.

Nu hemma hemma i min favoritlägenhet och tyvärr mår jag fortfarande lite halvilla. Tror att det kan bero på trötthet … Ska sova både länge och väl i natt. Can´t wait, men först lite NOK-nytt.

Lämna en kommentar