Slit för att kunna ta semester

Denna veckan inleddes i ett rasande tempo för att nu de två senaste dagarna fortsatt i samma tempo. Obegripligt hur jag kan planera så dåligt. Anledningen är flera jobb som måste avslutas samtidigt som andra pågår för fullt och eftersom jag har tänkt checka ut från jobbet ikväll för att vara ledig fredag, lördag, söndag så krävs det lite slit.

Återstår att se om jag lyckas, jag är fortfarande lite skeptisk och självklart kommer datorn, läs kontoret, att få följa med norrut.

Aktuellt på jobbfronten:

Ski and board magazine – Har lämnat över allt till redaktören.
Idrott i skolan – Höll i informationsmöte, skickade ut info och det hela är nu i rull.
SportHälsa – Nästa utgiv närmar sig och det parallellt med vår nya hemsida har gjort att jag haft lite att stå i. Kika gärna in på www.sporthalsa.se
RF – Har gjort en revidering av ett första utkast till manual för förbundens hemsidor.
Plugg – Har skrivit en sida som komplement till min uppgift i fotokursen, som skulle varit inne för sidådär några veckor sedan. Kurs via webben idag.
NOK-nytt – Som visserligen är på det ideella-klubb-kontot, men vad spelar det för roll. Allt handlar ju om min tid och dessutom i stort setts amma arbete som jag gör ”till vardags”. Har slitit lite för att få ihop nästa nummer och det är inte riktigt klart, men nästan.
Hemma i HSB – plan inför kommande nummer och jag ska tjuvstarta denna vecka för att sedan ägna nästa vecka åt jobben där.

Dessutom har jag hunnit med en del kul saker:
Träning, träning och träning – Körde två pass igår, först ett intervallpass (puh) med ol-högskolan. Blev 600 metersintervaller på bana med fokus på elitserien kommande helg. Har nog dock bestämt mig för att inte köra elitserien utan ladda med två skånetävlingar som träning inför SM helgen efter. Sedan for jag ut och körde 75 min klassiskt på Lugnet igår, magiska spår.
Träffat Linda B och ätit god vegetarisk buffé och pratat strunt 🙂
Skickat iväg en kul bild på en surfande hund som var betydligt bättre än den surfande hunden som de hade i senaste Outside. Redaktören där måste undra vad jag är för en filur som skickar olika halvbra bilder på djur i olika miljöer. Kul är det i alla fall. Om de behöver någon djurreporter där så småningom kanske jag står överst på listan.

Lämna en kommentar