Jag har inte tiiiid …

… inte ens med Zlatan och det suger. Jag börjar dock se ljuset i tunneln. 52 timmar kvar till deadline.

Fast det är helt lugnt. Eller nästan. Jag har läget under kontroll vilket känns skönt. Det dyker nämligen alltid upp oförutsedda saker när det närmar sig deadline. Puh. Skidinfo kommer dock att bli grym och på tisdag kommer den i alla Svenska Dagbladet i hela landet. Köp!

Och det är lite jobbigt att titta på tokfina skidbilder hela dagarna och prova pjäxor och prata snö. Det snöar i Japan. Inte här. Men nu ska det i alla fall bli kallt, lagom till jag drar. Igår fick jag en sån där toklängtan efter surf, vågor och vatten. Gah vad jag längtar efter min bräda. Och efter lite annat också. Så klart.

Igår var jag i Västerås. Idag har jag ätit fyra lussekatter. Det här blev ett sjukt osammanhängande inlägg, men jag är trött. God natt.

Lämna en kommentar