Jag har tråkigt …

… och det är inte likt mig. Jag brukar inte bli så värst påverkad av vädret men nu är jag less. Less på 10 grader, ösregn och blåst, som april och nu även snart hela maj har bjudit på. Var är solen?

Dessutom är det en period som jag hade planerat in att vara lite ledig, det vill säga kanske bara göra ett och annat jobb och ha tid att avsluta mina studier. Men det där att vara ledig är inte riktigt min grej. Särskilt inte när det är alldeles för trist väder för att träna utomhus och alldeles för kassa vågor för att surfa. Men jag ska inte klaga. Hade fint besök i helgen och egentligen är det bara igår och idag som jag har haft tråkigt. Och så tråkigt har jag väl egentligen inte …

Jag har dock försökt att träna bra de här dagarna och det får väl bli ett två veckors träningsläger då. Men jag tycker inte om att träna ensam, dag ut och dag in (särskilt inte i ösregn …). Nej, det är en av alla saker som jag ser fram emot i Sverige; lite träningssällskap.

Annars då? Ska åka till franska Biarritz senare i veckan och ser fram emot några dagars bra surf. Dessutom lite fix med kommande SportHälsa och sedan även lite lite plugg – även om jag hade tänkt ha en ledig vecka. Gah, varför ska det vara så svårt?

Den som är bra på att se detaljer kanske ser att jag har gjort om min hemsida lite. Kul! Det gjorde jag samtidigt som jag sneglade på EM-stafetten i orientering i går och njöt av grymma svenska insatser. Särskilt Tove imponerade och att hon bara är 19 år är svårt att förstå. Såg en smärtsam målgång när Daniel Hubmann slet av hälsenan och gårdagen bjöd både på glädje och besvikelse i familjen Hubmann. När Daniels skada gjorde att Schweiz lag 1 segerchanser försvann klev lillebror Martin fram och tog sin första internationella medalj på seniornivå med Schweiz lag 2. Guld dessutom!

Idrotten är grym ibland …

Lämna en kommentar