Jag tror att jag vilar, idag igen

Jag har haft lite lätt ångest för att jag inte hann träna igår och egentligen inte skulle hinna idag heller. Men efter många och långa snack om träning inser jag att det är vilan som är nyckeln. Bra va?

Skämt å sido, men jag har dels läst en väldigt intressant artikel om tränings svarta hål och inser att jag skriver artikel efter artikel om hur man ska och bör träna för att få mest effekt. Ändå gör jag precis tvärtom. Jag är ett typexempel på ”träningens svarta hål”. Det beror mest på att jag egentligen är en glidare som älskar att köra ganska hårda träningspass OFTA. Nu är det slut på det, och jag ska försöka köra mer lugnt när jag kör lugnt och därmed också mer hårt eller riktigt brutalt skithårt när jag väl ska köra hårt. För att lyckas köra hårt måste man ju vila, vilket jag pratat om både idag och igår med två väldigt intressanta och bra personer. Därmed vilar jag idag. Det innebär dock att jag måste köra väldigt hårt imorgon. Hmm.

Jag älskar mitt jobb och min förmån att kunna jobba väldigt väldigt mycket i perioder för att sedan kunna vara ledig och njuta i andra (långa) perioder. Att det har råkat bli superdupermycket jobb nu är överkomligt. Snart väntar nämligen tre månaders tid för lite spanska, mycket surfing och ännu mer träning. Jag är rädd att jag måste jobba lite, men det ska jag nog kunna stå ut med.

Har lite att dona med innan jag ska på Svenska skidspelens presskonferens. Ikväll ska jag göra en intervju med Säffle FF och, just det, VILA.

Lämna en kommentar