Klassiskt classico med Sergio Ramos

Jag har fått så mycket skit för att jag gillar Sergio Ramos. ”El es lo mas tonto el la selección espanola. Que tonto es!” Vilket betyder något i stil med superdupertönt.

Och tro nu inte att jag gillar Sergio Ramos för att han är snygg. Det är han inte. Han verkar dock inte ligga så bra till hos sin tränare efter de senaste förlusterna och det ryktas om två läger i Real Madrid, ett med spanjorerna med Sergio och Iker i spetsen och ett med portugiserna/brasilianarna. Ikväll är det hursomhelst dags för match och jag är laddad till tusen. Och även om jag inte håller på något jag i sig (vilket här är lika med att hålla på Real Madrid) så hoppas jag faktiskt lite på Real Madrid ikväll. Det är ju roligare med lite variation. Och innan sommarens EM-slutspel ska jag gå och köpa mig en spansk landslagströja med Ramos på ryggen. Den ska jag ha på mig i Tyskland under EM-finalen. I min dröm möts Tyskland och Spanien och Ramos avgör.

Igår gjorde jag padel-premiär och ja, jag vet inte om jag imponerade. Förmodligen inte. Planen kändes givetvis alldeles för liten och väggarna alldeles för låga och i vanlig ordning kan jag inte göra göra något lugnt och sansat. Jag tror dock att min gamla tennisforehand imponerade lite och om jag bara får träna några gånger till och kan hålla mig lite lugn och sansad så ska jag nog kunna vinna en och annan match. Kul var det i alla fall och det var även kul att köra en liten vända på gymmet i Orio. Inte lika kul idag dock eftersom jag har ont lite här och var. Det är lite oroande att jag har lite mer ont än normalt i höger axel. En axel som tydligen ska åka 45 km längdskidor på söndag. Just därför stod jag länge och tittade på dagens helt perfekta vågor på Zurriola innan jag bestämde mig för att INTE hoppa i. Klokt.

Imorgon bär det av till Italien för en långhelg med Marcialonga och det står som vanligt både jobb och nöje på schemat. Ser både fram emot det och inte …

Lämna en kommentar