Lagom mycket storstad

Jag får min dos av Stockholm på måndagar och visst har storstan sin charm. Fast det är ganska skönt att sätta sig på tåget och åka hem också. Efter en dag på SportHälsas redaktion på Kungsholmen har jag fått mycket gjort, allt från plock till artiklar på www.sporthalsa.se.

I vanlig ordning åt jag sallad på favoritstället här i kvarteret. Solen visade sig då och jag passade på att njuta av en kaffe i solen. Visst har storstan sin charm och det gigantiska utbudet av restauranger är något jag gillar. I helgen blir det dock mer av den varan då mamma och jag ska göra Stockholm och samtidigt gå en fotokurs på Fotografiska, www.fotografiska.se.

Idag har det dock varit fullt fokus på SportHälsa och jag har skrivit klart ett reportage om pádel och ett om slånbär, superduperbäret. Jag har även skrivit en hel radartiklar till www.sporthalsa.se. Har dessutom börjat dona med de tre plocksidor som vi ska ha i nästa nummer och det är alltid lite pyssel med sådant.

Lämna en kommentar