Lite av det mesta och lite till

En tisdag på Gamla Brandstation hör inte till vanligheterna, men idag var det verklighet. Jag har haft en bra dag och hunnit beta av lite av varje. Det viktigaste jag gjort idag är att jag har levererat samtliga texter till kommande Hemma i HSB till layout. Utöver det har jag hunnit med en förfärlig massa.

Det känns alltid lika skönt att få lämna texter och annat vidare till nästa steg. Med kommande nummer av Hemma i HSB var det en sådan skön överlämning idag. Med tanke på att processen denna gången varit lite lite längre än vanligt var det extra skönt. Tidigare idag hamnade jag i någon slags nostalgisk stämning efter att ha kikat igenom cd-skivan som på ett smått läskigt sätt ska sammanfatta mina bästa jobb på Fagersta-Posten. Det är snart två år sedan jag slutade där och det känns som en evighet sedan, fast ändå inte. Det har i vanlig ordning gått fort, men samtidigt har jag hunnit med ett och annat. Drog även igång ett annat jobb idag, som har Fagerstaanknytning. Eller fel, det är i Fagersta – i backhopparmeckat Fagersta närmare bestämt. Pratade med eldsjälen Seppo, som precis som när jag intervjuade honom för sisådär fyra år sedan, ständigt och jämt befinner sig i backen. Det jobbet ska bli väldigt kul att göra.

Annars då. Bortsett från prat om vaccin, en polisanmälan, en 60 minuters löptur och lite spännande mail har jag fixat lite med SportHälsa samt skissat på en offert. En stor offert. Spännande. Nu väntar snart massage, något mina vader ser fram emot och sedan dagens andra träningspass. Det är kallt och regnar så jag skippar rullskidorna och kör inomhus istället. Någon slags valfrihet måste man väl få ha.

Lämna en kommentar