Nyheter här på hemsidan

Idag har jag gjort ytterligare lite mer fix med hemsidan och nu börjar det likna något. Eller nu börjar jag känna att jag har riktat in den lite ditåt jag vill. Kika gärna omkring och det är framför allt under fliken RESOR som det hänt grejer.

Jag vill verkligen försöka dela med mig av det San Sebastián som jag tycker så mycket om. Alla som varit i San Sebastián älskar staden och särskilt om du, precis som jag, gillar aktiviteter som har att göra med hav och berg – då är det ett paradis. Samtidigt som det jag gillar med San Sebastián är att det är lite ”off”. Få har egentlig koll på var staden ligger och få har vägarna förbi. Därmed innebär det också att det är lite lätt osmart att befinna sig där med tanke på den journalistiska karriären. ”Tyvärr” är det nog faktiskt så att om man ska vara i Spanien som journalist då är det i Madrid eller Barcelona som gäller. Men men. Barcelona är inte San Sebastián, men jag skulle nog säkert trivas bra i Barcelona också. Inga vågor dock. Och ingen snö.

För övrigt så sprang jag idag. Jag borde tydligen ha sprungit för väldigt länge sedan för mina ben var inte direkt på hugget. Det blev en dryg mil längs Lidingöloppsspåret och träningsmöjligheterna och naturen här ute är fantastiska. Jag behöver få lite inspiration även på det kontot.

Efter två dagar med mycket jobb och mindre socialt – tro det eller ej, men jag har faktiskt inte träffat någon sedan söndags morse (och ja, helt tydligt har jag överlevt) är det nu dags för att ladda det sociala kontot igen. Härnäst väntar date med världens bästa Erika. Vi ska spana in det förhållandevis nya cykelcafét Bianchi café & cycles på Norrlandsgatan 20. Jag har stora förhoppningar på att Macchiaton håller Roberto Vacchi-klass.

Lämna en kommentar