Livet har inte deadlines

Och det är så sant som det är sagt och något jag verkligen borde tänka på. Ofta. Vissa saker går helt enkelt inte att sätta en tidsgräns på eller bestämma när de ska ske.

Jag är så sjukt otålig och måste försöka jobba på att förbättra mitt tålamod. Det spelar ingen roll om det gäller spanska, surf eller någon ikea-möbel. Jag gjorde nyss ett tappert försök att montera ihop en ikea-möbel men gav upp innan jag knappt hade börjat. Eller rättare sagt, jag hällde ut alla skruvar och smågrejer i sängen, och insåg att jag förmodligen skulle bli galen och därmed satte jag mig i soffan i stället och såg Real Sociedad-Atletico Madrid. Det var visserligen inte särskilt mycket bättre och jag stängde av efter 0-3 och ringde mamma i Sverige istället. Mycket bättre!

Överhuvudtaget var det lite nostalgi att vara på Ikea idag, home sweet home liksom. Hogar dulce hogar, etxean, bai gozo etxean på spanska och baskiska. Och ja, jag ska nog ta tag i det där med baskiskan. Snart. Alla skyltar på svenska och alla möbler som man känner igen. Men. Två STORA men. För det första serverades bara köttbullarna måndag till fredag. Vad är det för påhitt? Och för det andra var godisutbudet i svensk-butiken urkass. Bara Snören och Skumtomtar. Snören och Skumtomtar? Jag som drömde om Ahlgrens bilar och Gott och blandat. Fick helt enkelt nöja mig med Leksandsknäcke och lingonsylt.

Lämna en kommentar