Me viene muy bien

Ja, det passar mig utmärkt. Vad? ALLT! Jag borde väl egentligen läsa någon av alla böcker jag borde läsa eller skriva en eller annan artikel. Men, det är liksom helt omöjligt att inte se på avslutningen av Rip Curl Pro i Portugal och just nu semifinal mellan Kelly Slater och Taj Burrow.

Som Kelly Slater precis vann. Det är sjukt att han fortfarande håller på. Gud, vad jag önskade att jag var Summer och hans flickvän i Baywatch för sisådär en 10 000 år sedan. Nåväl, han fick ge sig i Hossegor förra veckan och jag gissar att han är revanschsugen som få. Återstår att se om brasilianaren Adriano lyckas med det Medina gjorde i Hossegor. Brasilien rockar på surffronten! (Jag måste kanske åka dit ändå …) I Portugal är det dock SUPERTUBES och inte vågor som på bilden på Kelly Slater från Hossegor. Vill du se finalen? Klicka här

Tyvärr har jag inte själv fått surfa de senaste dagarna då vågorna varit, hmm, minst sagt stora och brutala här. Igår var det faktiskt en holländsk tjej som dog, eller försvann ut i vattnet när hon badade och med tanke på helikoptern som fortfarande cirkulerar över Zurriola så har de nog inte hittat kroppen än. Strömmarna är lömska här och utan bräda är man inte så kaxig. Inte med bräda heller och det är helt tomt på surfare i vattnet. Det ska dock bli mindre på torsdag och fredag och sedan minivågor i helgen, vilket innebär ett par dagars bra surf och sedan några dagar med min nya stora leksak.

Idag har jag haft skola på plats här i San Sebastián och dessutom ett seminarium på webben om dåtid i spanska. Jag begriper inte hur svårt det kan vara, men det är verkligen något som det känns som att jag aldrig kommer att lära mig helt och fullt. Suck. Spanskan går hursomhelst bättre och bättre, trots att jag egentligen knappt haft den tid att plugga som jag önskat och istället har jag gjort artiklar åt Svenska Skidförbundet samt Matchdax och SportHälsa idag. Ska även försöka styra upp lite kommande resor och för den observante har det skett små förändringar här på min sida. Spännande!

Och nu, snart: Äppelkaka hos Stina. Me viene muy bien.

En sak till: Jon Olsson ska köra världscuppremiären i Sölden i helgen. Jag som har så mycket annat jag vill göra. Gah. Ska försöka skapa Vinterstudiostämning här nere!

Och ytterligare en: För en månad tyckte jag att fyra veckor kändes som en evighet. Nu har de gått. Fortare än jag kunde ana och jag ser fram emot lite mys i morgon.

Lämna en kommentar