Min alldeles egna sekreterare

Idag har jag dels varit min alldeles egna sekreterare och dels har jag fått hjälp av mamma, som agerar sekreterare på hemmaplan.

Trots att min verksamhet inte alls är särskilt stor finns det alltid administrativt tjafs att hålla på med. Fakturor in och ut exempelvis. Post. Resor. Mamma sköter posthanteringen hemma i Sverige och förmedlar fakturor in och ut med mera. Ibland hade det dock varit fantastiskt skönt att ha en sekreterare som bokar alla resor och sköter det administrativa rent praktiskt. Som när jag jobbade på tidning och bara hämtade kuvert med biljetter hit eller dit och aldrig behövde tänka på något annat än att just vara på plats avresetiden.

Jag är ju å andra sidan till viss del i resebranschen och är väldigt väldigt bra på att boka biljetter och organisera. Nyss, inom loppet av sisådär en halvtimme, bokade jag inte mindre än sju biljetter kors och tvärs. Hem till Sverige för jobb, julfirande och lite surf på Kanarieöarna bland annat. Ibland, ibland, ibland, men bara ibland är jag dock lite väl snabb och det händer att jag har någon biljett som aldrig utnyttjas, men det är allt sällan.

Annars har jag skrivit lite i morse och sedan pluggat. Håller fortfarande på med den där boken, som ska diskuteras i morgon. Hua. Som tur är har jag bara ett kapitel kvar. Det ska alldeles strax läsas. Jag har dessutom varit en sväng på Lacunza, sista veckan med kursen för de nya lärarna. I morgon är det dock fiesta här, oturligt nog inte för mig som arbetar enligt svenska helgdagar. Fast jag ska nog se till att få någon minut över för lite surf eller något annat skoj.

Har även kikat runt lite idag och kommit på en alldeles lysande möjlighet. Eller som Sickan skulle säga: ”Jag har en plan …”

Lämna en kommentar