Näst sista måndagen med SportHälsa 3

Det börjar dra ihop sig och idag har jag gjort de sista stora grejerna som återstod med SportHälsa nummer 3, som kommer att bli det bästa numret någonsin – i alla fall som jag har gjort.

Det som återstod idag var plocksidan, som nu innehåller en massa smått och gott som kan vara bra att ha nu i sommar. Jag har dessutom fortsatt med mitt resereportage som består av fyra delar – varav jag gjorde den sista idag. Den består egentligen av en mix av massa olika smått och gott. Hmm, nu pratar jag i gåtor. Kort och gott så är det ju en aktiv semester på hemmaplan som är temat och ja … då kan ni kanske gissa själv. Huvudstaden har i alla fall en massa kul att erbjuda och är ett eldorado för natur- och friluftstokiga.

Jag har ävens krivit några nyheter till vår hemsida www.sporthalsa.se samt planerat för min nya blogg, som också den kommer att ligga på www.sporthalsa.se. Där kommer jag att skriva om SportHälsa-jobbet samt mest om träning och min väg mot exempelvis Marcialonga 2011.

Sedan har jag säkert gjort en massa annat också, som kanske inte är så intressant att ta upp här …

Det är i alla fall några på redaktionen som har skaffat applikationen med vuvuzelorna, suck. Ikväll blir det i alla fall mycket vuvuzelor och samba när Brasilien ger sin in i leken. Jag ska se matchen på hemlig ort …

Lämna en kommentar