Tillbaka i verkligheten

Jag är tillbaka i San Sebastián igen efter en vecka på Fuerteventura UTAN min dator. Jag vet inte när det hände senast.

Därmed har det varit lite sparsamt med inlägg den senaste tiden, minst sagt. Men bloggen är mångt och mycket jobbrelaterad och eftersom jag inte jobbat de senaste veckorna har jag heller inte gjort några inlägg. Idag är det dock dags att börja styra upp saker och ting och organisera mitt liv lite. I alla fall börja organisera saker och ting. Den här veckan ska jag mjukstarta så smått för att sedan börja med studier och jobb från och med nästa vecka. Jag blev påmind om allvaret efter en timmes telefonsamtal med Skatteverket idag.

Jag vet inte när jag senast var utan dator i en hel vecka. I ärlighetens namn tror jag aldrig att det har hänt förut. Möjligen för 10 000 år sedan. Hursomhelst så har det varit välbehövligt med en vecka med bara surf och avkoppling. Jag hade trott att jag skulle kunna skriva sol och värme här, men icke. Att det är varmt på Kanarieöarna är bara en myt och det var både blåsigt och ganska kallt i stort sett varje dag. Men i en våtdräkt spelar det liksom inte så stor roll.

Summa summarum: Surf, nya vänner och en riktigt god vän i Jone. Och därmed lite mer laddad för ett nytt år och nya äventyr här i San Sebastián. Och Melissa Horm: ”Det finns en fara i att aldrig hitta vägen, men det finns nåt vackert med att vandra den ändå …” Det kanske är en av de vackraste meningarna någonsin.

Ser fram emot en vecka med mycket kul på gång: San Sebastián-dagen (som sägs vara BÄTTRE än Santo Tómas), El Classico och lite annat smått och gott.

Lämna en kommentar