Och regnet bara öser ner i Göteborg

Det är som vanligt alltså. Fast jag håller alla tummar för att den ändrade prognosen stämmer och att regnet kommit idag istället för i helgen.

Efter en tung förlust igår (Athlétic Bilbao) är jag nu på Gothia Towers i Göteborg. Det känns bra, bortsett från vädret då. Jag är alldeles strax på väg till Landvetter igen för att hämta två av mina resenärer – varav övriga verkar nöja med hotellet och annat. Mitt största problem hittills har varit var jag ska göra av bilen. Göteborgs stad har finkammat hela området och det finns inte tillstymmelse till yta där det skulle kunna gå att parkera utan att betala 25 kronor i timmen – vilket blir lite lätt dyrt för fyra dagar. Men det är väl nackdelen med att bo granne med Liseberg. Jag tror jag ska åka lite utanför city senare ikväll och sedan springa tillbaka. Det kan det vara värt.

Det var tårar efter fotbollen igår, både glädjetårar och riktiga krokodiltårar hos framför allt Mundian och några till i Athletic. Med tanke på gårdagens insats förtjänade de nog inte att vinna, men de förtjänade i alla fall att få göra en lite bättre match och 3-0 speglar inte alls matchbilden. Otur att Athleico har världens mest målfarlige Colombian: Falcao. Men men, som rubriken på El Correo sa: Det går inget, vi vinner den spanska cupen.

Lämna en kommentar