Ömma armar en eftermiddag som denna

Nu minsann har jag använt mitt träningskort på MåBättre till fullo. Denna eftermiddagen har det dock inte blivit så mycket gjort eftersom jag har så ont i mina armar, redan. Jag la på lite väl mycket vikter på triceps och biceps på BodyPumpen. Som tur var blev jag i stort sett klar med det första utkastet till artikeln om Hagagymnasiet innan lunch och har kunnat ägna eftermiddagen åt lite mindre ansträngande jobb – som ekonomi och nu lite rubrikförslag till kommande nummer av Ski and board magazine.

BodyPump i onsdags, Zumba i onsdags och nu även BodyPump idag. Lägg till 2000 meter crawl igår. Nu är jag på g! Det känns dock i armar och ben och även om jag gillar lunchpassen och de avbrott de ger så är det ibland ganska svårt att få lika mycket vettigt gjort efteråt. Särskilt om man lägger på lite extra och i stort sett får mjölksyra av att skriva på tangentbordet. Suck.

I förmiddags skrev jag klart det första utkastet till artikeln till Lärarstudenten och den kan bli bra. Det var dock inte särskilt svårt eftersom ämnet var intressant och lärarna, framför allt en, levererade citat efter citat. I vanlig ordning har jag pysslat med lite annat smått och gott också. Ett samtal  från Sportdykarförbundet, ett från en spanskalärare och därtill har jag hjälpt Lars att styra upp det sista inför kommande nummer av Ski and board magazine. Det är backhoppartema och jag har gjort de flesta artiklarna om backhoppning. Idag har det gällt omslag och lite rubriker, några som jag fortfarande klurar på.

Eftersom det är slutet av månaden har jag även varit tvungen att ägna mig åt lite trist ekonomi, men det var ganska snabbt avklarat idag och det är ju skönare att skicka ut fakturor än att ha massor att betala. Ska försöka avsluta nu och strax bege mig till Stockholm. I helgen ska jag vara med på en foto-work shop på Fotografiska i Stockholm. Dels ska vi prata naturfoto och dels ska jag umgås med mamma. Jag har aldrig varit på Fotografiska och ser även fram emot att se de utställningar som är där nu. Kom just på att vi skulle ta med 1-3 bilder som vi ska prata kring, hmmm. Jag måste göra en djupdykning i mina arkiv.

Och ja, det visade sig finnas mer grejer bakom själva Zlatan-historien. Exakt vad som har sagts och vem som är den fulaste fisken i soppan lär vi aldrig få veta, i alla fall inte av att läsa kvällstidningarna. Jag struntar faktiskt i vad som sagts och inte sagts och hoppas i stället få smaka på den där tiramisun snart. Zlatan och Inzaghi, mmm. Några som jublar om affären går i lås är nog TV4. TV4 sport körde ju spanska ligan i fjol och tryckte rätt hårt på Zlatan. Denna säsongen ska La Liga gå i Canal + och Italienska ligan ska gå i, just det, TV4 sport.

Lämna en kommentar