Skidälskare: Håll ut tills på tisdag

Nu är Skidinfo klar! Äntligen! Eller nästan i alla fall. Jocke art director sitter fortfarande med några annonssidor kvar att skicka, men allt är klart. Och jag kan dra ett stort fett streck över Skidinfo på min gröna post it-lapp.

I bilden ovan får ni ett litet tjuvkik på vad som komma skall och jag är riktigt riktigt nöjd – både med innehåll, form och ja, allt. Det blev faktiskt väldigt mycket bättre än vad jag hade vågat hoppats för sisådär två veckor sedan. Annars gäller det att hålla ut tills på tisdag, då alla skidälskare måste kasta sig ut för att köpa Svenska Dagbladet över hela landet. Lova!

Själv hann jag knappt stänga mappen Skidinfo och dra det där feta strecket innan det var dags för nästa projekt: SportHälsa. Och ja, det är guldfiskvarning igen. Jag simmar ett varv i min skål och glömmer bort att jag lovat mig att säga nej till alla möjliga jobb innan jul. Med tydligen sa jag vid ett vagt ögonblick ja till att göra även ett nummer av SportHälsa. Jajaja. Och jag måste erkänna att det jobbet börjar väldigt ansträngande: På premiären av Svansjön ikväll eftersom vi ska göra en grej på världens snyggaste Fredrik ”Benke” Rydman. Världens bästa jobb var det va?

Apropå Fredrik ”Benke” Rydman så dök Jocke från Nicaragua upp på en kaffe igår. Och det där apropå Fredrik ”Benke” Rydman så är Jocke väldigt lik honom. Han kan dock inte konkurrera med Benke på dansgolvet, men å andra sidan åker Jocke garanterat ifrån Benke i lössnön. Och apropå Jocke igen så spikade jag igår en helg i mars i hans paradis Alagna. Det står nu: PUDER och CAROLINE med grön överstykningspenna över hela den helgen i kalendern. Gött dä.

Lämna en kommentar