Snälla, kan den inte bara ta slut?

Min spanskakurs alltså, spanska II på Högskolan Dalarna. Nu är den visserligen på sluttampen, men jag ser så mycket fram emot att vara klar med ALLTING. Snart så.

En av de fyra kurserna är avslutade. Den ena kunde jag dra ett stort fett streck över i Sevilla, när jag efter vissa tekniska problem fick redovisa min avslutande artikel via telefon. Idag hade vi vårt sista seminarium i en annan och i och med den avslutande inlämningsuppgiften, som ska vara klar på söndag, är den klar. Idag har jag gjort avslutningsuppgiften i en tredje kurs och där återstår ett seminarium som jag har rest på eftersom jag inte var med. Och för alla er som kan räkna bra och orkar läsa vad jag skriver förstår ni att det återstår en kurs. Imorgon ska jag göra ett arbete om en bok och dessutom krävs en liten presentation av en text om två veckor. Det var nog allt. SEN är jag klar.

Efter en hel dags fix med plugg och lite jobb unnade jag mig dock en surfsession på kvällen och sedan också en stunds snack och avkoppling på muren i Sagües. Det är nog det jag kommer att sakna mest när jag har flyttat hem igen. Stunderna på muren, med solen i ansiktet och surfarna nedanför. Det är gött dä.

Det jag ser fram emot att inte behöva sakna är alla vänner hemma i Sverige. I helgen hann jag med några; Olivia, Frida, Erik, Mårten och Caroline. Ser fram emot att kunna träffas oftare!

1 svar på ”Snälla, kan den inte bara ta slut?”

Lämna en kommentar