Release för www.idrottiskolan.se

På torsdag är det release för www.idrottiskolan.se och det projekt som jag har jobbat med under våren och sommaren börjar närma sig sitt slut. Sidan ser väldigt bra ut, både startsidan och även många av de specialförbunds egna sidor som finns som undersidor på sidan. Jag kommer dock att fortsätta som projektledare i en dryg månad till, sedan är det dags att lämna över.

Igår var jag på Riksidrottsförbundet, RF, hela dagen och betade av en hel del. Efter ett inledande möte om Idrott i skolan återstår det nu i stort sett bara detaljer innan sidan är klar för lansering i morgon. Den ligger faktiskt ute i smyg så att vi ska ha chans att rätta till de felaktigheter som eventuellt kan uppstå – inte för att jag tror att det finns några, men ändå. Under den kommande månaden ska jag se till att sidan kommer igång och ha fortsatt lite kontakt med de SF som ännu inte är med till 100 procent. I mitten av september kommer jag sedan att lämna över stafettpinnen. Förhoppningsvis kommer många lärare att få inspiration till kommande idrottslektioner på sidan.

Jag gjorde även en del jobb med manualerna igår och är nu på god väg att få i ordning den sista: Idrottlyftet för förbund. Sedan finns samtliga manualer och fortsättningsvis handlar det om att uppdatera dem och hålla dem fräscha i takt med alla uppdateringar.

Åkte tillbaka till Falun i går kväll och möttes av regn, regn och regn. Glömde säga att jag hade ispremiär i söndags när jag såg Leksand möta Timrå i en träningsmatch. Blev med en gång sugen på vinter och har funderat mycket på vilka skidor jag måste köpa till denna säsongen de senaste dagarna. Ikväll blir det stormatch: Brage mot Hammarby och i och med helgens friidrott känns det som att jag med råge får in veckans sportdos.

Lämna en kommentar